BOUWBEGELEIDING - Bouwteam van der Horst

Door het aantrekken van de woningmarkt neemt de vraag naar vakkennis op gebied van bouw en verbouw sterk toe. Bij van der Horst Bouwbegeleiding kunt u voor het nieuw bouwen of verbouwen met een gerust hart terecht. Wij staan erom bekend dat u op zeer korte termijn de beschikking kan krijgen over een gedetailleerd en uitgewerkt plan wat we gecombineerd met uw eigen ideeën zullen uitwerken.

In combinatie met een gedetailleerde kosten begroting kunnen we dan werken naar een plan van aanpak en uiteindelijk de feitelijke uitvoering van het (ver)bouw plan.

Snel schakelen is tegenwoordig een pré aangezien de beslissing snel moet worden gemaakt voordat een ander er moet uw droomhuis of -pand vandoor gaat. Neem daarom snel contact met ons op en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. We zien ernaar uit!

Verbouw en renovatie 700 m2 kantoren in het gebouw “Noordspot” op havengebied Amsterdam Noord.

In Oktober 2018 zijn we gestart met de eerste oriënterende gesprekken met onze opdrachtgever : centrum voor Psycho therapie Amsterdam. Snelle actie was gevraagd aangezien de huidige locatie waar men op dit moment nog werkzaam is eind februari 2019 moet worden vrijgemaakt voor appartementen.

Na een aantal opzetten en kosten indicaties werden de plannen meer duidelijk en half November volgende de overeenkomst.

De voorbereiding is direct begonnen en plannen zijn inmiddels allen voor 90% uitgewerkt. Veel mooie details en technische details moeten worden toegepast waarbij geluid isolatie de hoogste prioriteit heeft.

De fysieke werkzaamheden zijn in volle gang waarbij u hiervan alvast een eerst indruk kunt krijgen middels bijgaande foto’s.

Gedurende het werk houden we u verder op de hoogte van de diverse vorderingen.

Integriteit voor wat we bouwen, de reden waarom we bouwen. We bouwen huizen met synchronisatie tussen ontwerp en woonpakketten.

Door jarenlange ervaring in de bouwsector is Michel van der Horst Bouwbegeleiding A&U gespecialiseerd in alle facetten van de diverse bouwprocessen.

Heeft u behoefte aan begeleiding en/of advies? Lees dan eerst en vooral het item: Bouw- of verbouwplannen?

Wenst u nadere informatie of uitleg omtrent één van onze diensten? Stuur dan een email middels ons contactformulier. Geef a.u.b. aan over welke dienst(en) u informatie wenst te ontvangen. Dank u hartelijk.

Groot Onderhoud

 

Begeleiding Groot Onderhoud Westerstraat, Enkhuizen