bouwkundige keuring - Bouwteam van der Horst

U staat dan aan het begin van een ingewikkeld proces waarin voortdurend de prijs, kwaliteit en voortgang moeten worden bewaakt om tot een betaalbaar en kwalitatief goed eindproduct te komen. Van der Horst Bouwbegeleiding ondersteunt de particulier en het MKB met een (ver)bouwwens van idee tot en met de oplevering.

Wij verdienen gegarandeerd onze kosten voor u terug:
Het transparante proces waarmee wij de particulier en het MKB ondersteunen noemen wij de van der Horst methode. Dit staat voor Bouwaanvraag, Werkomschrijving, Aannemersselectie en Nazorg. Deze activiteiten kunnen wij in zijn geheel voor u uitvoeren maar wij kunnen dit ook als deelopdracht voor u uitvoeren. Wij zijn gegarandeerd voordeliger dan als u alles zelf uitvoert. Hiermee maken wij onze begeleidingskosten altijd goed.

Kostenindicatie van uw bouw- of verbouwplannen:
Wij kunnen u aan de hand van uw bouw of verbouw wens een ruwe indicatie van de bouwkosten geven. Dit is een indicatie op basis van kengetallen die wij op basis van onze ervaring hebben vastgesteld. Vraag nu een kostenindicatie voor uw bouw- of verbouw plannen, of een uitgebreide vergelijkingsbegroting.

Uitvoering:
Ook voor de uitvoering van al uw bouw of verbouw wensen bent u bij van der Horst Bouwbegeleiding aan het juiste adres. Wij kunnen teruggrijpen op een reeds jaren lange ervaring in zowel de klein bouw, nieuwbouw, renovatie, restauratie als utiliteitsbouw en kunnen voor u al u bouwplannen realiseren en begeleiden, of desgewenst delen van het proces verzorgen.

Bouwkundige onderzoeken en advies

Bij technische problemen aan uw woning of bedrijfsruimte, als scheurvorming, verzakking, lekkages of andere zaken is het vaak wenselijk daar eens door een deskundig persoon naar te laten kijken. Daarvoor bent u bij van der Horst Bouwbegeleiding aan het juiste adres, wij brengen u problemen in kaart en maken daar desgewenst een uitgebreide rapportage van. Welke u voor allerhande doeleinden kunt gebruiken en steeds vaker noodzakelijk is bij verzekeringszaken.

Ook bij de aankoop van een woning of bedrijfspand is het zinvol om van te voren door een deskundig persoon een goed beeld te schetsen van de technische staat van het onroerende goed om zodoende na de koop niet voor allerhande ongewenste verassingen te staan, die ongetwijfeld zullen lijden tot ongewenste kosten.

En mochten de buren verbouwplannen hebben overleg dan eens met hen of het niet zinvol is om een Nulmeting te laten maken, zodat discussie achteraf over ontstane schade kan worden voorkomen. En dit is natuurlijk ook iets wat u zelf aan uw buren kunt aanbieden wanneer u zelf plannen heeft. Een stukje goodwill naar elkaar toe is dan al snel een feit.

Kortom neem eens een kijkje op deze site of wij iets voor u kunnen betekenen, wij zullen u zeker niet teleur stellen!