Gebrekenonderzoek - Bouwteam van der Horst

Gebrekenonderzoek

 

Eigenaren van woningen, bedrijfspanden en winkels en beheerders van verenigingen van eigenaren lopen vaak nog wel eens tegen bouwkundige problemen aan waar men de oorsprong niet kan vinden. Men is zelf al vaak lang op onderzoek uit geweest maar vaak is het probleem moeilijk traceerbaar.
Een deskundig onderzoek met de juiste methodes en apparatuur kan u dan veder helpen. Hiervoor bent u dan bij van der Horst Bouwbegeleiding aan het juiste adres.

Een gebrekenonderzoek voor vaststelling van problemen

U heeft een vocht probleem maar weet niet waar te kijken, de lekkage komt om de meest rare momenten terug, en ondanks goede voorzieningen blijft het toch tochten.
We willen een huis aankopen maar zijn niet zeker of de staat van het dak of de fundering nou wel zo is zoals in de verkoop brochure vermeld staat.

Wat zijn nou eigenlijk de financiële gevolgen van het oplossen van de problemen en wat is de invloed op de leef omgeving van de problematiek.
Allemaal vragen die kunnen worden beantwoord door het uit laten voeren van een deskundig gebreken onderzoek.

afb1

Nadat van der Horst Bouwbegeleiding het benodigde onderzoek heeft uitgevoerd volgt altijd een schriftelijke rapportage waarin staat beschreven wat de problemen zijn en hoe deze dienen te worden aangepakt, en desgewenst maken wij voor u ook het kostenplaatje inzichtelijk.
De rapporten kunnen zowel digitaal als analoog worden verstrekt wat altijd weer makkelijk is voor het leggen van contact met de verzekering indien nodig.

Advisering

Door de jaren lange ervaringen die Van der Horst Bouwbegeleiding inmiddels heeft opgedaan kunt u er vanuit gaan dat uw bouwkundige probleem op deskundige wijze wordt benaderd, en u tijdens het bezoek ook wordt uitgelegd in eenvoudig te begrijpen taal.

We gebruiken hiervoor eenvoudige spiegeltechnieken, kleurvloeistof, vochtmeters of endoscooptechnieken, net wat op dat moment nodig of aan de orde is.

afb2