Florex Grootebroek

Florex Grootebroek

Nieuwbouw en verbouw kantoren en showroom.

In de periode van Oktober 2018 tot Juli 2019 hebben we in opdracht van Florex  deze mooie opdracht uit mogen voeren. In samenwerking met M Fuller architecten is een prachtig ontwerp tot stand gekomen, wat zowel van buiten als van binnen een karakteristiek uitstraling geeft die naadloos past bij de uitstraling van het bedrijf.

Op de onderheide fundering is een geïsoleerde op kleur gemaakte betonnenvloer aangebracht die gelijk ook de definitieve afwerkvloer is geworden. Zowel aan de Noord als de Zuid zijde zijn mooie grote kozijn-raam partijen geplaatst die samen met de Larix gevel bekleding voor een sjieke uitstraling zorgen. De opstaande dakranden zijn bekleed met dezelfde larix delen en de afwerking van de dakrand is uitgevoerd met zwart kleurend zinkwerk. De kozijnen aan de zuidkant zijn om het plaatje compleet te maken voorzien van blauw kleurend zonwerende HR ++ beglazing.

Binnen zijn alle binnenwanden op de hoeken getoond uitgevoerd en zodoende opgebouwd als een houtskelet bouw systeem. Deze wanden zijn voorzien van hoogwaardige geluidsisolatie en ook weer voorzien van larix geveldelen zodat de uitstraling van buiten naar binnen is gehaald.

De elektrische installatie, lichtinstallatie en het ventilatie systeem zorgen voor de industriële look met een sjiek karakter. Tevens is er ook gedacht aan de duurzaamheid en is de nieuw ruimte voorzien van een warmte terug winning installatie, die geheel wordt gevoed door de op de dak aanwezige zonnepanelen.

Om het geheel af te maken zijn uiteindelijke het kantoor gedeelte en het  productie gedeelte gekoppeld dmv het maken van een doorbraak, die aan de kantoor zijde wordt afgesloten dmv een mooie glazen taatsdeur, en aan de andere zijde is direct van de gelegenheid gebruik gemaakt en is het nieuwe werkplaats kantoor geïntegreerd in zowel het nieuwe als bestaande gedeelte.

Al met al een prachtig project met een super mooi resultaat.

Bekijk de foto's van dit project