Renovatie complete woning inclusief isoleren en renovatie dak, van Houtenkade Alkmaar

Deze mooie dertiger jaren woning is door ons compleet gerenoveerd inclusief renovatie en isolatie van het dak.

Bij aanschaf van het pand bleek dat de inrichting en indeling nogal gedateerd waren. De kopers konden daar doorheen zien waardoor zij nu kunnen genieten van een prachtige jaren 30 woning met open indeling en mooie uitbouw aan de achterzijde. Alle ruimtes zijn aangepakt en gemoderniseerd.

Aan de hand van het tekenwerk van Bureau Bob Blom, de statische berekeningen van SAS bouwkundig adviesburo en de vaste Bouwteam partijen hebben wij de woning verbouwd naar de eisen van deze tijd en hebben we ons uiterste best gedaan om een mooi eindproduct neer te zetten.

 

Amsterdamseweg, Amstelveen

Bij dit pand wordt een uitbreiding gerealiseerd door middel van een aanpassing van de kap en een uitbouw vanaf de kelder tot en met de 1e verdieping.

Tevens vind er een interne verbouwing plaats en worden er o.a. een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

Melkbon Enkhuizen, verbouwing en grote aanbouw/uitbreiding

Naast een interne verbouwing van onder andere badkamer en toilet, was er ook een behoefte aan een “binnen / buitenkamer” die wij hebben gerealiseerd door een mooie aanbouw met glazen schuifdeuren.

Tevens is er naast het huis een overdekte schuur / fietsenstalling geplaatst.

 

Totale renovatie woonhuis Olga van Gotschlaan Santpoort

Totale renovatie en uitbreiding woonhuis en tevens totale renovatie garage inclusief gastenverblijf.

De bewoners van dit mooie, karakteristieke, verouderde pand wilden graag een uitbreiding aan hun bestaande huis alsmede een totale renovatie van het interieur. Nieuwe plafonds, vloeren, kozijnen, keuken, badkamers, nieuwe slaapkamers op de zolderverdieping en het opknappen van bestaande kamers.

De bestaande garage wordt ook gestript en uitgebreid en hier wordt een mooi gastenverblijf gerealiseerd. Door het hele huis en de garage wordt vloerverwarming geplaatst.

Extra verdieping op woning aan de Leeuwarderweg in Amsterdam

Extra verdieping op woning inclusief dakkapel

Onze klant wilde graag extra woonruimte creëren en dit wordt gerealiseerd door middel van een extra verdieping op de woning, inclusief dakkapel aan de voorzijde. Nadat alle berekeningen en vergunningen zijn geregeld zijn we gestart met de opbouw van het volledig houtskelet, de dakkapel en de kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Aalsmeerweg Amsterdam Dakterrassen op 4e en zolderverdieping, start juli 2021

Dakterrassen op 4e en zolderverdieping start juli 2021- Afgerond 

In de afgelopen anderhalf jaar is het moeilijk geweest om buiten te recreëren en als je dan op een flat woont of in een portiekwoning is dat vaak niet mogelijk. Heb je geen tuin, maar wel een plat dak? Dan kun je wellicht een dakterras bouwen. Ideaal, zeker nu we nog veel thuis zijn.

Sinds begin juli 2021 zijn we gestart met de bouw van twee dakterrassen in Amsterdam op de Aalsmeerweg.

Na grondige statische berekeningen voor de constructieve voorzieningen kunnen wij 15 juli een begin maken met de verantwoorde bouw van een terras op de 4e verdieping en een terras op de zolderverdieping.