Dorpshuis de Werf, Hauwert

Nadat we eind juni 2023 zijn begonnen met dit project, hebben we dit begin augustus 2023 kunnen opleveren zodat alle kinderen van kinderopvang de vlinderwerf er na de zomervakantie weer terecht konden.

Binnenkort starten we in dit dorpshuis met verbouwen. Er wordt een gedeelte omgebouwd tot kinderdagverblijf.

 

Amsterdam, de Lairessestraat

Dit karakteristieke pand in Amsterdam zal door ons volledig gerenoveerd, verbouwd en aangepast worden tot drie mooie zelfstandige appartementen.

In maart 2023 is het benodigde sloopwerk gedaan in dit pand, waarna we verder konden met het leidingwerk en de geluidwerende verlaagde plafonds. In september 2023 is dit pand definitief opgeleverd. Een gigantische verbouwing maar het resultaat mag er zijn.

Wereldwinkel, Bovenkarspel

De wereldwinkel in Bovenkarspel heeft behoefte aan meer winkelruimte en een mooie nieuwe entree met glazen schuifdeuren.

Renovatie complete woning inclusief isoleren en renovatie dak, van Houtenkade Alkmaar

Deze mooie dertiger jaren woning is door ons compleet gerenoveerd inclusief renovatie en isolatie van het dak.

Bij aanschaf van het pand bleek dat de inrichting en indeling nogal gedateerd waren. De kopers konden daar doorheen zien waardoor zij nu kunnen genieten van een prachtige jaren 30 woning met open indeling en mooie uitbouw aan de achterzijde. Alle ruimtes zijn aangepakt en gemoderniseerd.

Aan de hand van het tekenwerk van Bureau Bob Blom, de statische berekeningen van SAS bouwkundig adviesburo en de vaste Bouwteam partijen hebben wij de woning verbouwd naar de eisen van deze tijd en hebben we ons uiterste best gedaan om een mooi eindproduct neer te zetten.

 

Amsterdamseweg, Amstelveen

Bij dit pand wordt een uitbreiding gerealiseerd door middel van een aanpassing van de kap en een uitbouw vanaf de kelder tot en met de 1e verdieping.

Tevens vind er een interne verbouwing plaats en worden er o.a. een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

George Gershwinlaan, Amsterdam

Interne verbouwing 1e en 2e verdieping.

Er wordt nieuwe ruimte gecreëerd door de vide door te trekken. Tevens wordt de badkamer, toilet en trap onder handen genomen.