Wereldwinkel, Bovenkarspel

De wereldwinkel in Bovenkarspel heeft behoefte aan meer winkelruimte en een mooie nieuwe entree met glazen schuifdeuren.

Renovatie complete woning inclusief isoleren en renovatie dak, van Houtenkade Alkmaar

Deze mooie dertiger jaren woning is door ons compleet gerenoveerd inclusief renovatie en isolatie van het dak.

Bij aanschaf van het pand bleek dat de inrichting en indeling nogal gedateerd waren. De kopers konden daar doorheen zien waardoor zij nu kunnen genieten van een prachtige jaren 30 woning met open indeling en mooie uitbouw aan de achterzijde. Alle ruimtes zijn aangepakt en gemoderniseerd.

Aan de hand van het tekenwerk van Bureau Bob Blom, de statische berekeningen van SAS bouwkundig adviesburo en de vaste Bouwteam partijen hebben wij de woning verbouwd naar de eisen van deze tijd en hebben we ons uiterste best gedaan om een mooi eindproduct neer te zetten.

 

Amsterdamseweg, Amstelveen

Bij dit pand wordt een uitbreiding gerealiseerd door middel van een aanpassing van de kap en een uitbouw vanaf de kelder tot en met de 1e verdieping.

Tevens vind er een interne verbouwing plaats en worden er o.a. een nieuwe keuken en badkamer geplaatst.

George Gershwinlaan, Amsterdam

Interne verbouwing 1e en 2e verdieping.

Er wordt nieuwe ruimte gecreëerd door de vide door te trekken. Tevens wordt de badkamer, toilet en trap onder handen genomen.

Kolenstraat, Hilversum

Deze woning wordt totaal gerenoveerd. Er komt een dakkapel, het dak van het woonhuis en van de schuur wordt helemaal gerenoveerd. De woning wordt opnieuw gestuct en de keuken, het toilet en badkamer worden verbouwd en vernieuwd.

Melkbon Enkhuizen, verbouwing en grote aanbouw/uitbreiding

Naast een interne verbouwing van onder andere badkamer en toilet, was er ook een behoefte aan een “binnen / buitenkamer” die wij hebben gerealiseerd door een mooie aanbouw met glazen schuifdeuren.

Tevens is er naast het huis een overdekte schuur / fietsenstalling geplaatst.