Uitvoering - Bouwteam van der Horst

Nieuwbouw

U heeft een prachtige woning maar toch zou u graag wat meer woonruimte wensen. Een aanbouw, dakopbouw of dakkapel kunnen deze wens binnen een relatief kort tijdsbestek verwezenlijken. Door de opgedane ervaring in de afgelopen 25 jaar bent u hiervoor bij van der Horst Bouwbegeleiding A&U aan het juiste adres.
Met u worden uitvoerig uw plannen besproken en wordt het programma van eisen opgesteld, waarna middels een uitgebreide kostenbegroting inzicht wordt gegeven in het uiteindelijke kostenplaatje.
Met een klein vast team van uitvoerenden zal elke opdracht tot het gevraagde resultaat worden gebracht.

Dienstverlening-Nieuwbouw 1

Verbouw

De woning is aan een opknapbeurt toe of u wilt wel eens wat anders.
Echter, u kunt de tijd, zin of gelegenheid niet vinden om de dingen aan te pakken en zou dit graag willen uitbesteden aan een professioneel iemand.
Schroom niet om contact op te nemen, om uw wensen kenbaar te maken, wij zorgen voor een professioneel advies en desgewenst uitvoering.

Groot onderhoud

Onderhoud aan de woning of bedrijfspand is van zeer groot belang, als dit niet goed wordt bijgehouden kan dit leiden tot bijzonder onprettige omstandigheden en hoge kosten.
Kleine onderhoud kan vaak zelf worden gedaan, maar toch komt de leek woningbezitter er niet onderuit af en toe eens groot onderhoud aan zijn pand te plegen.
Of dat nu het vervangen van sanitair is of kozijnen, boeidelen, glas, etc., noem maar op. Ook hiervoor kan een gedegen advies worden gegeven.
Desgewenst is het ook mogelijk een meerjarig onderhoudsplan te maken, over bijvoorbeeld 5 jaar verspreid, zodat u weet welke kosten u komende jaren kunt verwachten.
Informeer naar de mogelijkheden.

Klein onderhoud

Ook voor kleine onderhoudsklussen draaien wij onze hand niet om en zijn wij u desgewenst binnen enkele dagen van dienst om voorkomende problemen op te lossen.

 

Interieurwerk

Van schuifdeurkasten tot in elkaar zetten van kasten van de bouwmarkten.
Tot volledige audio- en tv-installatie waarvoor wij samen werken met professionele bedrijven.